Rörliga bilder/moving pictures

Här kommer ni finna lite videos från våra äventyr. I kronologisk ordning bakvänt.. eller alltså det nyaste är först, de äldsta sist. Eller alltså, den senaste postade videon först, så de kan ju vara en gammal inspelning men som nyss e upplagd. eller inte. Här är dessutom en hemlis http://vimeo.com/17358418


en liten bakom kulisserna film från inspelningen av förfallet är stort. dock filmades mycket mer material, mycket mer, men det tillhör ett kommande projekt.!Första och andra delen i Svarteskerm dokumentären: De komma från väst. Inspelad och så 2004 så den har några år på nacken. Den är inspelad under EDGEfestivalen i Umeå, och Anders Hansson (mannen som typ är medlem i bandet som fotograf) har filmat och haft sista ordet vid klippningen.
Kuriosa: Om ni undrar varför det är så mycket elof och så lite andra medlemmar med så berodde det på att resten av bandet blev trötta på att hänga i umeå och drog hem snabbt som attan efter spelningen. Så kan det gå.


Detta är den högst officiella musikvideon till Svarteskermshitten, Jag är kristen.
Kuriosa: Detta var det oväntade och oväntat korta extranummret på vår Frizon spelning. Så går det…


Så var det dags för spelning på frizon, vilken toppen kväll det var, tack alla som var där. Förlåt för ljudkvalitéen, men ni får i alla fall se oss. Förutom Nils Lyckander då, hans skymtar förbi ibland som basspelande inhoppare.
Kuriosa: Denna kvällen spelade legenderna Tekla Knös på samma scen, egentligen va vi ett förband till dem, men de ville inte spela så sent, så vi fick bli efterband istället, inte fy skam. De va en känsla att gå på scen och se kravvalstaketen knäckta!


Efter en längre tids uppehåll började det hända saker med Svarteskerm, och det föll sig så att vi blev bokade.. hmm nåja.. till att spela på frizon. Detta är en liten förfilm och presentationsfilm av det nya svarteskerm.
Kuriosa: en bit in mot slutet av videon syns ett konstigt djur, en slags megaskalbagge som bandet hittade mitt i hammarkullen.


Vår andra musikvideo, inspelad i och omkring East Mental Hospital studios, och i Vinterlandet där trollen ylar som vargar. Med i videon är såklar Mr. Steeringwheel plus hans goda vän Dr Steviebob. Som ni märker är budgeten något högre på denna video.
Kuriosa: Bakom kameran döljer sig ingen mindre än David Mixerman, han som rattat kontrollerna på våra två första släpp.


Detta är vår första musikvideo, också första gången våran maskot The Steeringwheel man fick en aktiv del i videon. Medverkande i videon är förutom svarteskerm och mr Steeringwheel också The Björd och Calle Beakert.
Kuriosa: Se blodsplatter scenen i höger hörne, märket på de krossade tomaterna är Icas med basilika. Något som var vanligt förekommande som bas i all mat som lagades i kollektivet där Grabbarna Graaf bodde.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: